سیمان کاری به روش تر و نيمهتر
در روش تر و نيمه تر، خاک رس مصرفى در دستگاه دوغاب ساز(Wash mill)، تبديل به دوغاب مىگردد. سپس دوغاب خاک رس به همراه سنگ آهک در آسياب مواد خام مخلوط و نرم گشته و تبديل به دوغاب با غلظت بيشترى مىشود. پس از تنظيمات لازم توسط آزمايشگاه، بهعنوان خوراک کوره مورد مصرف قرار مىگيرد. در روش نيمه تر، مواد خروجى از آسياب مواد به صورت دوغاب است و قبل از ورود به کوره بهوسيله فيلتر پرس، آب آن گرفته مىشود و بهصورت کيک يا آماج(حبه) به کوره تغذيه مىگردد.
سیمان کاری به روش نيمه خشک
- در روش نيمه خشک مواد اوليه بصورت خشک با يکديگر مخلوط گشته و به آسياب مواد خام تغذيه مىگردند. مواد خروجى از آسياب مواد به صورت پودر است. قبل از تغذيه اين پودر به کوره مقدارى آب روى آن پاشيده مى شود و آن را به صورت آماج يا حبه در آورده و به کوره تغذيه مىنمايند.
سیمان کاری به روش خشک
- در روش خشک مواد اوليه خشک وارد آسياب مىشوند، پودر خروجى از آسياب مواد، پس از تنظيم، به عنوان خوراک کوره مصرف مىگردد.
نکاتی در خصوص سیمان کاری دیوار
در موقع اجرای سیمان کاری ابتدا زیر کار را با سیمان معمولی و ماسه میپوشانند و به آن آستر میگویند. قبل از آستر کردن باید تمام سطح دیوار شمشه گیری شود. آنگاه باید بین شمشه ها را با ملات ماسه و سیمان پر نمود. در طول سیمان کاری و همچنین تا چند روز بعد از آن باید حداقل روزی سه الی چهار بار دیوار سیمان کاری شده را بهوسیله آب مرطوب نمود. در غیر این صورت ماسه سیمان مصرف شده بصورت پودر در آمده و با کوچکترین تماسی فرو خواهد ریخت.
سیمانکاری نما چگونه است؟
نمای سیمانی باتوجه به طرح مورد نیاز میتواند به روشهای متفاوتی اجرا گردد که با نامهای مختلفی از جمله نمای رومی، نمای چکشی، نمای تیشه ای، نمای کلنگی، نمای سیمان شسته، نمای کمچه ای و نمای تگری نیز شناخته میشوند. که این نامها با توجه به روش اجرا، مصالح استفاده شده و همچنین طرح نما، روی آنها گذاشته شده است.
سیمانکاری نما به علت مقاومت بالای که دارد، مناسب برای شرایط آب و هوایی متفاوت و دشوار است. میتوان نمای سیمانی را به سب ها و فرم های متنوع و یا طبق سفارش مشتری تهیه و طراحی کرد که این امر، دامنه فرمهای ممکن نمای نهایی را افزایش میدهد.