دیوارکشی

میانگین قیمت دیوارکشی

میانگین قیمت سرویس و تعمیر پکیج
250،000

تومان

180،000

تومان

90،000

تومان

60،000

تومان

قیمت دیوارکشی در بازار چقدر است؟

برای اطلاع از قیمت “دیوارکشی” با پاسخ به چند سوال کوتاه، از متخصصین به رایگان قیمت بگیرید.

یا همین حالا با شماره 09032226910 تماس بگیرید
اگر قصد ثبت سفارش دیوارکشی در اپلیکیشن شهر سرویس دارید، می توانید همین الان آن را نصب کنید.
دانلود اپلیکیشن درخواست خدمات شیراز سرویس
دانلود از بازار
دانلود اپلیکیشن درخواست خدمات شیراز سرویس
دانلود از گوگل
اپلیکیشن شهر سرویس
نسخه تحت وب

دیوار کشی را به متخصصش بسپار

دیوار کشی یا دیوار چینی به عمل جداسازی قسمتی از یک زمین، خانه یا باغ از دیگر قسمت‌ها گویند. البته دیوار کاربردهای دیگری مثل تحمل وزن ساختمان را نیز دارد و می‌تواند انتقال دهنده بار ساختمان باشد. دیوارکشی به صورت سنتی و مدرن با توجه به کاربردش انجام می‌شود.

دیوار کشی زمین، انواع دیوار کشی دور باغ، دیوار کشی ویلا، دیوار کشی ساختمان، اجرای دیوار بلوک سیمانی، دیوارکشی با سنگ و … در بازار “شهر سرویس” به دست متخصصین ساختمانی و بنایی انجام می‌شود. در ادامه مطلب به بررسی قیمت دیوار کشی، انواع دیوار کشی و نکات آن می‌پردازیم.

دیوارکشی
  • قیمت دیوار کشی چگونه محاسبه می‌شود؟
  • انواع دیوار کشی دور باغ چیست؟
  • دیوار کشی در کدام مرحله ساختمان سازی صورت می‌گیرد؟
  • چگونه سفارش دیوار کشی مقرون به صرفه‌ای داشته باشیم؟

قیمت دیوار کشی چگونه محاسبه می‌شود؟

قیمت تمام شده دیوار اجری چقدر است؟ هزینه دیوار کشی باغ با بلوک سیمانی چگونه محاسبه می‌شود؟ ارزانترین دیوارکشی با چه نوع مصالحی انجام می‌شود؟ این‌ها سوالاتی هستند که مشتریان در زمینه دیوارچینی از متخصصان می‌پرسند.

معمولا هزینه دیوار کشی در بازار به صورت روزمزد یا پروژه‌ای محاسبه می‌شود. در هر دو حالت متراژ زمین یا باغ، نوع مصالح مصرفی و نوع دیوار از مهم‌ترین عوامل موثر در قیمت دیوار کشی هستند. مثلا قیمت تمام شده یک متر مربع دیوار سفالی با دیوار سیمانی می‌تواند متفاوت باشد. برای اطلاع از هزینه‌ها می‌توانید سفارش خود را ثبت کنید تا از برترین بنایان شهر خودتان به رایگان قیمت بگیرید.


 

انواع دیوار کشی از نظر نوع مصالح مصرفی

دیوار آجری و گلی، دیوار سنگی، دیوارهای بلوک سیمانی، پنل‌های پیش ساخته، درای وال از معروف‌ترین انواع مصالح دیوار کشی محسوب می‌شوند.

به صورت کلی اجرای دیوار خارجی یا داخلی، دیوار محوطه هر نوع دیوار چینی را با توجه به پیشرفت علم صنعت ساختمان سازی می‌توان به دو دسته عمده تقسیم کرد، اجرا به صورت سنتی و اجرای مدرن.

کلیدسازی

دیوار کشی سنتی

 

1.دیوار گلی

همان طور که از اسم این نوع دیوار مشخص است، برای ساخت آن، گل خاصی به نام گل دای با آب مخلوط شده و ماده ملات مانندی درست می‌شود. به دلیل خیس بودن گل، ابتدا یک ردیف به قطر چهار سانتیمتر به طول مدنظر درست می‌کنیم و صبر کرده تا این ردیف خشک شود، سپس مجدداً ردیف دوم بعدی را روی ردیف قبلی قرار داده و به همین شکل دیوار چینی را ادامه می‌دهیم.

 

2. دیوار آجری

دیوار کشی با استفاده از آجر ابتدایی‌ترین و ارزان‌ترین شیوه اجراست. در صورتی که حین تخریب با اندکی دقت و حوصله بتوان آجرهای دیوار را به صورت سالم جدا کرد؛ می‌توان در دیوارچینی جدید از آن‌ها استفاده کرد. برای اجرای دیوارهای داخلی یا خارجی از آجرهای فشاری یا سفالی استفاده می‌شد. وزن زیاد ساختمان و زمان بالای اجرای آن باعث شد تا به مرور زمان متریال و مواد مناسب‌تری جایگزین این نوع دیوارها شوند. اجرای این نمونه از دیوارها به این شکل بود که ملات سیمان را درست کرده و ردیف به ردیف، یعنی یک لایه آجر و روی آن یک لایه ملات، دیوار را به اصطلاح چیده و به همین ترتیب تا بالا و ارتفاع مدنظر، این کار ادامه پیدا می‌کرد.

دیوارکشی

3. دیوار کشی با سنگ

دیوارهای سنگی بیشتر در مناطق کوهستانی یا در مسیر رودخانه‌های کم عمق (که فشار آب سنگ‌های کوهستان را به همراه می‌آورد)، ساخته می‌شود. از دیوارهای سنگی برای حصارکشی و ساخت دیوار در کنار جاده‌ها برای پیشگیری از ریزش و رانش کوه و همچنین در ساختمان‌های سنگی و بسیاری دیگر در شکل‌های گوناگون استفاده می‌شود.


 

معایب دیوار کشی سنتی چیست؟

یکی از علت‌های مهمی که باعث شد دیوارهای گلی و آجری جایگزین‌های دیگر پیدا کنند؛ عایق صوت و حرارت نبودن آن‌ها بود.


 

دیوار کشی مدرن

دیوارچینی مدرن بیشتر در قسمت‌های داخلی و نمای ساختمان به کار می‌رود. برای مثال می‌توان به دیوارهایی که با بلوک سیمانی و دیوارهای کناف اشاره کرد. این نوع دیوارها اجرای راحتی دارند و بیشتر برای جداسازی فضا از آن‌ها استفاده می‌شود.

 

1. دیوارهای پنل گچی

این دیوارها دارای قطر 10 و 15 سانتی‌متری و از گچ سفید ساخته شده‌اند. این نوع دیوارها به علت مقاومت کمی که دارند، فقط برای جدا کردن فضای داخلی به کار می‌روند. دیوار چینی این نوع دیوارها به این شکل است که پنل‌های مربعی شکل گچی آماده و از پیش ساخته شده در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند؛ و کنار هم چفت می‌شوند. پس از تثبیت دیوار، دوباره روی آنها گچ کشیده می‌شود و رنگ کاری می‌شود.


 

2. دیوار کشی بتنی

دیوار کشی زمین و دیوارکشی باغ معمولاً با بتن انجام می‌شود. این نوع دیوارها برای محوطه سازی و جدا کردن زمین‌ها یا در اسکلت بتنی برای انتقال بار ساختمان به کار رفته و اجرا می‌شوند. برای اجرای آن ابتدا آرماتوربندی و میلگردها طبق محاسبات اجرا شده، سپس قالب‌ها دور آنها نصب می‌شود و در نهایت این قالب‌ها از بتن یعنی مخلوط سیمان، شن و آب پر می‌شوند. بعد از خشک شدن کامل بتن، قالب‌ها باز می‌شوند.

دیوارکشی

3. اجرای دیوار کشی با بلوک سیمانی

این نوع دیوارها از سیمان و ریز دانه‌های متفاوتی در اشکال و ابعاد مختلف درست شده‌اند. سازنده‌های این نمونه از دیوارها مزایای متفاوتی برای هر مدل و سبک از این دیوارها، بیان کرده‌اند. در بعضی از مدل‌ها، برای عایق صوتی و حرارتی بودن دیوار، در حین دیوار چینی از یونولیت در بین بافت‌های بلوکی استفاده شده و در بین لایه‌های دیوارها قرار می‌گیرد. این نوع دیوارها به دلیل سبک بودن، مقاومت، عایق بودن و هزینه مناسبی که دارند، امروزه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.


 

4. دیوارهای کناف

کناف لایه روکش دار گچی است. البته با توجه به نوع و محل اجرای آنها جنس متفاوتی دارند. مثلاً نمونه‌ای از این دیوار سیمانی و ضد آب است و برای استفاده خارجی است. نمونه‌ی دیگر آن دارای یک سمت ضد آب برای حمام یا آشپزخانه است و یا کاملاً گچی است و نقش جداکننده فضاها را بر عهده دارد. اجرای این نمونه از دیوارها کاری تخصصی‌تر نسبت به دیوارهای دیگر است.

اول زیرسازهای دیوار نصب می‌شود و سپس دیوارها به صورت ورقه‌هایی روی این سازه نصب می‌شود. این نوع دیوارها دارای هزینه بالاتری نسبت به دیوارهای دیگرند ولی در عین حال مزایای بیشتری نیز دارند. برای عایق صوتی و حرارتی کردن این دیوارها، در بین ورق‌های کناف، از پشم سنگ استفاده می‌شود.


 

انواع دیوار کشی از نظر کاربرد

  • دیوار خارجی
  • دیوار داخلی (پارتیشن)
  • دیوار باربر
  • دیوار کرسی چینی
  • دیوار حائل یا محافظ

 

دیوار خارجی ساختمان

دیوار بین فضای خارج و داخل ساختمان را دیوار خارجی می‌گویند. این دیوارها ممکن است باربر و یا غیر باربر باشند ولی در هر صورت نباید ضخامت آن‌ها چنانچه با آجر ساخته می‌شوند کمتر از 25 سانتی‌متر باشد. انواع دیوار کشی دور باغ در دسته دیوار خارجی ساختمان قرار دارد. بلوک سیمانی، بلوک آجری، دیوار کشی با سنگ و دیوار کشی بتنی برای دیوار کشی باغ مناسب هستند.

دیوارکشی

دیوار داخلی

به دیوارهای غیر باربر که صرفاً جنبه جداسازی فضا ها را دارد گفته می شود. ضخامت این دیوارها می تواند 5 و یا 11 سانتی متر باشد.


 

دیوار باربر

این نوع دیوار که دیوارهای اصلی ساختمان‌های آجری هستند جهت انتقال بار ساختمان به زمین استفاده می‌شوند. حداقل ضخامت این دیوارها 35 سانتی متر می‌باشد. دیوار کشی کاربردهای دیگری مثل تحمل وزن ساختمان را نیز بر عهده دارد.

به عبارت دیگر، دیوار می‌تواند انتقال دهنده بار ساختمان نیز باشد. به این دیوارها، دیوارهای بارور یا حمال می‌گویند، در مبحث اسکلت بتنی ساختمان‌ها به آنها دیوار برشی هم می‌گویند.


 

دیوار کرسی چینی

دیواری که بین دیوار اصلی و پی ساختمان قرار می گیرد را دیوار کرسی چینی می‌نامند.


 

دیوار حائل

این دیوار برای دو منظور ساخته می‌شود: دیوار محافظ عایق کاری (زیرزمین) و دیوار محافظ در برابر ریزش.


 

نکات دیوارچینی 

  • بسته به طول و ارتفاع دیوار بستن شمشه و یا تیرهای عمودها برای چک کردن هر رگ از دیوار
  • استفاده از یک شمشه یا تیر صاف برای کار در هر رگ از کار
  • استفاده مناسب و به موقع از شاقول برای بررسی صاف بودن چند رگ از دیوار
  • استفاده از ملات مناسب و میزان سیمان و ماسه در آن
  • استفاده مناسب از گچ برای تسهیل در کار دیوارچینی
  • آماده سازی مصالح پایه کار و لوازم معمول بر عهده کارفرماست؛ اما تهیه ابزار آلات تخصصی بر عهده استادکار است.
  • عدم گونیا بودن دیوار سبب می‌شود در زمان کاشی کاری و گچ کاری، با مشکل مواجه شوید. علاوه بر آن خطر ریزش دیوار با کوچک‌ترین تکانی هم وجود دارد.

 

ریسمان کشی در دیوار چینی به چه منظور انجام می‌شود؟

به منظور اجرای دقیق دیوارچینی، برای بندهای افقی دیوارچینی از ریسمان در دو سر دیوار استفاده می‌کنند به صورتی که ریسمان به صورت کشیده و بدون قوس باشد و رج های دیوار را با آن تراز می‌ کنند.


 

دیوار کشی در کدام مرحله ساختمان سازی صورت می‌گیرد؟

در مرحله سفت کاری ساختمان، بعد از ستون گذاری و پایان کف سازی کار دیوارچینی شروع می‌شود.


 

دیوار چینی در ارتفاع چگونه انجام می‌شود؟

چنانچه کار شما در ارتفاعی باشد که نتوان از نردبان برای اجرای کار استفاده کرد، باید از داربست برای دسترسی استادکار و بنا استفاده کرد.


 

برای صرفه‌جویی در هزینه و سرعت بخشیدن به دیوار کشی چه اقداماتی انجام دهیم؟

محل دیوار کشی باید از هر گونه گیاه خالی باشد تا دیوار سست نشود. بهتر است به منظور عدم رویش گیاهان در پی دیوارچینی، پی دیوار را با خاک آهک پوشش دهید. این کار را می‌توانید خودتان انجام دهید. با این کار پول دستمزد کارگر برای انجام این کار را ذخیره و به بودجه دیوار کشی اضافه می‌کنید. همچنین هنگام ثبت سفارش خود با متخصص و بنای ساختمان در مورد هزینه تمام شده و تهیه مصالح مورد نیاز مشورت کنید تا بهترین نتیجه را داشته باشید. در این صورت برنامه ریزی بهتری روی بودجه خواهید داشت.

با نصب اپلیکیشن درخواست آنلاین خدمات شهر سرویس

با ثبت درخواست برای بیش از 200 خدمت متنوع به صدها متخصص حرفه ای و کارآزموده و گزینش شده دسترسی خواهید داشت. در 3 گام متخصص مورد نظر خود را پیدا کنید و یک خدمت را آسان دریافت کنید.

خدمات مشابه در بازار "شهر سرویس"

  • قیمت بنایی
  • قیمت گچبری و گچ کاری
  • قیمت اجرای سیستم اعلام و اطفا حریق
از میان نظر مشتریان در خصوص متخصصین دیوارکشی
3/5
ممنون از خوش قولی کار را بسیار حرفه ای انجام دادند
نجفی
4.8/5
خوش برخورد و دلسوز بودند و کار سریع انجام شد
اکبر لسانی
4.3/5
کار را خوش قیمت و منصفانه انجام دادند
محسن صادقی شاد

مجله “شهر سرویس”

بیشتر بدانید و بهتر زندگی کنید

مجله شیراز سرویس