مزایای جوشکاری چیست؟
“شهر سرویس” بستری ایجاد کرده است تا بتوانید نیازهای متفاوت خود را در کوتاهترین زمان و با مناسبترین هزینه رفع کنید. چه به دنبال فردی برای جوشکاری اتمی هیدروژن باشید، چه جوشکاری قوس الکتریکی اسکلت ساختمان و هر زیرمجموعه دیگری از جوشکاری، تنها با چند کلیک سیاده میتوانید متخصص مربوطه را در نزدیکی خود پیدا کنید.
با استفاده از خدمات جوشکاری آرگون، جوشکاری استیل و غیره شهر خود در بازار آنلاین “شهر سرویس”، شما به چندین جوشکار مجرب در شهر خود دسترسی مستقیم دارید؛ میتوانید اطلاعات و سوابق کاری آنها را بررسی کنید؛ نظرات کاربران را در مورد کارهای قبلی آنها مشاهده کنید؛ و از هزینه جوشکاری قبل از نهایی کردن درخواست مطلع شوید. پیگیری تیم پشتیبانی “شهر سرویس” برای بررسی روند اجرای کار را نیز به این موارد اضافه کنید.
اطلاعات در مورد جوشکاری
تا این قسمت از مطلب، نام انواع جوشکاری را بارها به کار بردیم. در این قسمت مهمترین انواع جوشکاری و کاربرد آن در تاریخچه جوشکاری را بررسی میکنیم:
یک. جوشکاری قوس الکتریکی
جوشکاری قوس الکتریکی در صنعت، خود به 8 دسته تقسیم میشود:
- جوشکاری اتمی هیدروژن: در این روش از 2 نوع الکترود فلزی استفاده میشود. این دو الکترود در فضایی مملو از هیدروژن به یکدیگر جوش داده میشوند.
- جوشکاری فلزی بدون پوشش: الکترودها در این روش به طور کامل مصرف شده، و پس از جوشکاری باید از الکترودهای جدید استفاده کرد. در این نوع از جوشکاری قوس الکتریکی، از هیچ گاز پوششی استفاده نمیشود.
- جوشکاری قوس کربنی: در این نوع از جوشکاری قوس الکتریکی از الکترودهای کربنی استفاده میشود. برخی اوقات و در فرآیندهای خاص نیز از مس در این نوع جوش استفاده میشود.
- جوشکاری قوس الکتریکی با پوشش پودر: این نوع مانند جوشکاری بدون پوشش است؛ با این تفاوت که از پوششی پودری در الکترودها استفاده میشود.
- جوشکاری قوس الکتریکی با پوشش گاز: این فرآیند نیز مانند جوشکاری بدون پوشش است؛ البته از گاز مخصوص برای پوشش مواد و قطعات استفاده میشود. جوشکاری آرگون یکی از انواع رایج در این روش است.
- جوشکاری تنگستن گاز: الکترودهای این نوع مصرفی نیستند و فرآیند آن آهسته است. دقیقترین جوشها را میتوان با این روش انجام داد. صنایع هوافضا یکی از حوزههای کاربردهای آن هستند.
- جوشکاری قوس پلاسما: این جوشکاری شبیه به جوش تنگستن است و سطوحی بسیار با کیفیت تولید میکند. کاربرد عمده این روش در لوله سازی و ابزارسازی است.
- جوشکاری با پوشش فلزات: این نوع از جوش از الکترودهای مصرفی استفاده میکند. اما جریان پیوسته پودر آن را از تماس با سطح هوا حفظ میکند.
- جوش زیرپودری: این نوع از جوشکاری قوس الکتریکی مانند روش قبلیست؛ با این تفاوت که از پودرهای دانه ریز در آن استفاده میشود.